В керівних та контролюючих органах УКРОПу будуть представники Івано-Франківської області

Наслідуючи європейські традиції партійного будівництва, УКРОП вибудовує демократичні механізми формування центральних органів партії за принципом «знизу вгору». Практичну реалізацію цих процесів було обговорено на...

Наслідуючи європейські традиції партійного будівництва, УКРОП вибудовує демократичні механізми формування центральних органів партії за принципом «знизу вгору».

Практичну реалізацію цих процесів було обговорено на нараді-семінарі, яка відбулася 2 листопада в місті Києві.

Від Прикарпаття участь у нараді взяв член ради обласної організації УКРОПу Тарас Парфан.

«Наприкінці листопада відбудеться ХІ З‘їзд партії «Українське об‘єднання патріотів – УКРОП». На ньому будуть обрані керівні і контролюючі органи партії за новим Статутом, – розповідає Тарас Парфан. – На розгляд З‘їзду Івано-Франківською обласною організацією буде представлено три кандидатури до Політичної ради, дві – в Комісію партійного контролю та одну – в Ревізійну комісію. Згідно нового Статуту пропозиції щодо цих кандидатур висуваються Конференцією обласної організації за поданням Зборів районних та міських організацій партії і затверджуються З‘їздом партії шляхом рейтингового голосування. Тобто кожен член партії УКРОП, який має авторитет серед однопартійців, матиме можливість увійти до складу керівних та контролюючих органів партії .Таким чином партія буде розвиватися в демократичному дусі, а думка кожного укропівця буде врахована».

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...