В Івано-Франківську “на гарячому” затримали викрадача косметики

Житель Богородчанського району з аптечного прилавку поцупив набір засобів для засмаги на загальну суму близько 1200 гривень,   з посиланням на ГУНП в Івано-Франківській області....

Житель Богородчанського району з аптечного прилавку поцупив набір засобів для засмаги на загальну суму близько 1200 гривень,   з посиланням на ГУНП в Івано-Франківській області.

До поліцейських за допомогою звернулась завідувач однієї з аптек, що в обласному центрі. Жінка повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку косметичних засобів, зокрема: двох лосьйонів після засмаги та трьох сонцезахисних кремів.

Співробітники Івано-Франківського відділу поліції прибули на місце вчинення злочину, де застали зловмисника з викраденим товаром. Поліцейські встановили, що до скоєння крадіжки причетний 30-річний житель Богородчанського району.

Як з’ясувалось, чоловік зайшов до аптеки та скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає вчинив крадіжку, після чого намагася втекти, не заплативши, проте був затриманий працівниками аптеки. Речові докази вилучено. Крім того, лиходій уже мав крмінальний досвід, оскільки притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...