Влада Франківська вимагає передати Набережну на баланс міста, інакше її ніхто не прибиратиме

Заступник міського голови Микола Вітенко запропонував опрацювати можливості передачі відремонтованої вулиці Набережна на баланс міста.   22 листопада на оперативній нараді Віталій Бурко, очільник...

Заступник міського голови Микола Вітенко запропонував опрацювати можливості передачі відремонтованої вулиці Набережна на баланс міста.

 

22 листопада на оперативній нараді Віталій Бурко, очільник «Муніципальної дорожньої компанії» пояснив, чому його служба три дні не прибирала вулицю Набережну. Виявляється нещодавно відремонтована об’їзна досі не передана на баланс міста, тому згідно чинного законодавства, очищати її від снігу мала фірма ПБС. Але оскільки за три дні там не з’явилося жодної одиниці техніки, то за розпорядженням міського голови ці «повноваження» взяла на себе МДК.

«За організацію та безпеку руху під час виконання капітальних робіт відповідальність несе виконавець робіт, – зазначив Бурко. – До цих пір цю вулицю нам ніхто не передавав. І відповідно до 16 листопада до вказівки керівництва ми її не очищали і не посипали».

Головуючий на нараді Микола Вітенко підкреслив, що МДК не має законних підстав, щоб здійснювати прибирання Набережної.

«На підставі чого ми маємо її прибирати? Завтра приходять правоохоронні органи і виясняють, на підставі чого використовували матеріали», – обурився заступник мера.

Тому Вітенко запропонував знайти можливості і опрацювати механізм передачі відремонтованої вулиці на баланс міста, щоб надалі таких ситуацій не виникало.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...