Google створив сайт “Мандруй Івано-Франківщиною”

Сьогодні, 28 листопада, в Івано-Франківську представили результати кампанії “Цифрове перетворення Івано-Франківської області”, яку реалізували Google Україна в співпраці з Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківською міською...

Сьогодні, 28 листопада, в Івано-Франківську представили результати кампанії “Цифрове перетворення Івано-Франківської області”, яку реалізували Google Україна в співпраці з Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківською міською радою.

Заступник голови облдержадміністрації Марія Савка зазначила, що Прикарпаття є одним з найпопулярніших регіонів серед українських та іноземних туристів.

“Ми вдячні нашим партнерам за створення спеціального сайту “Мандруй Івано-Франківщиною” де всі охочі зможуть знайти інформацію про кращі місця Прикарпаття для відпочинку. На цьому сайті ви знайдете контактну інформацію та багато яскравих фото та відео”, – відзначила посадовець.

Зазначимо, що на сайті “Мандруй Івано-Франківщиною” є інструмент “Сплануй подорож”, який дозволяє скласти маршрут з місць, що вас цікавлять, і поділитися з друзями або запросити їх приєднатися. Крім того розробники пропонують декілька розроблених маршрутів.

Директор по взаємодії з органами державної влади Google України Олег Якимчук розповів, що важливою складовою проекту стало створення “Інвестиційного порталу Івано-Франківської області”.

“На мапі інвестиційної привабливості можна редагувати і додавати нові цікаві для інвесторів об’єкти. – розповів Олег Якимчук. – Основна мета даного проекту – залучення нових інвестицій в Прикарпатті та сприяння розвитку регіону”.

Невід’ємною складовою кампанії є низка освітніх проектів: серія семінарів для представників місцевого самоврядування а представників малого та середнього бізнесу, для державних службовців, викладачів з основ цифрової грамотності та безпеки в Інтернеті та багато іншого.

Зазначимо, що дана кампанія є частиною проекту Google “Цифрове перетворення регіонів України”.

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...