До сепаратистів зайшло кілька десятків одиниць бронетехніки і більше 1000 осіб, “підготовлених у таборах РФ за 4-місячною програмою”, – Комбат Донбасу.

Комбат Донбасу повідомив про погіршення ситуації на фронті Семенченко впевнений, що військові дії на сході України не закінчаться найближчим часом. Йдуть серйозні бої на...

Комбат Донбасу повідомив про погіршення ситуації на фронті Семенченко впевнений, що військові дії на сході України не закінчаться найближчим часом.

Йдуть серйозні бої на Савур-Могилі, сепаратисти контратакують, стріляють в Мар’їнці, повідомив командир Семен Семенченко. Командир добровольчого батальйону Донбас Семен Семенченко впевнений, що військові дії на сході України не закінчаться найближчим часом, а останнім часом ситуація тільки ускладнилася. “Зараз набираю резервну роту, буду готувати за місячною програмою. Не закінчиться вся ця бодяга найближчим часом”, – написав він у Facebook.

За його словами останнім часом ситуація тільки ускладнилася. “В останні дні, незважаючи на дивні мантри ЗМІ – “бойовики в агонії і вже розбігаються” – ситуація навпаки ускладнилася. Йдуть серйозні бої на Савур-Могилі, терористи контратакують. Стріляють у Мар’їнці, постійно працюють по нам градами біля Моспиного”, – пише Семенченко. За даними комбата, днями до сепаратистів зайшло кілька десятків одиниць бронетехніки і більше 1000 осіб, “підготовлених у таборах РФ за 4-місячною програмою”. “Що далі? Все просто. Або на переговорах буде перемир’я. І ще купу окопів нариють, народу і техніки заведуть. Або воювати. Але перемогти можна, якщо тільки братися по-дорослому.

Зі зміною купи генералів на майорів і полковників, жорсткою боротьбою з корупцією і партизанським рухом. Інакше ніяк”, – резюмував військовий. Напередодні “прем’єр-міністр ДНР” Олександр Захарченко заявив про отримання великого підкріплення: 150 одиниць техніки, включаючи 30 танків, і 1200 одиниць особового складу, які проходили протягом чотирьох місяців підготовку на території РФ.

9 серпня в штабі сепаратистів повідомляли, що були змушені відступити зі стратегічної висоти, кургану Саур-Могила в Донецькій області. За словами командира батальйону Схід, українські військові штурмували курган під медикаментозним впливом.

Напередодні стало відомо, що Збройні сили України (ЗСУ) звільнили Жданівку в Донецькій області.

В зону АТО направляється підкріплення.

Коремпогдент

Категорії
Життя
Новини
Loading...