Україна відмовилася від проведення Чемпіонату світу з хокею-2015

Виконавчий комітет Федерації хокею України ухвалив рішення про відкликання заявки України на організацію та проведення чемпіонату світу з хокею 2015 р. Про це йдеться...

Виконавчий комітет Федерації хокею України ухвалив рішення про відкликання заявки України на організацію та проведення чемпіонату світу з хокею 2015 р.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Федерації хокею України. Після консультацій з фахівцями Міжнародної федерації хокею, а також керівниками національних асоціацій Італії, Казахстану, Японії, Угорщини та Польщі виконавчий комітет Федерації хокею України ухвалив рішення про відкликання заявки України на організацію та проведення чемпіонату світу з хокею 2015 р.

“На жаль, ми не можемо бути повністю захищеними від того, що політична напруга в країні не стане перешкодою для іноземних гостей і вболівальників, які захочуть відвідати свято хокею у Донецьку.

Для нас є пріоритетом, щоб разом з МФХ, а також нашими колегами з Італії, Казахстану, Японії, Угорщини та Польщі в існуючих умовах було знайдено правильне рішення, яке б задовольнило всіх – від учасників та комерційних партнерів змагання до пересічних уболівальників.

Для цього ми робимо перший крок і заявляємо про відкликання наших попередніх обов’язків з організації чемпіонату в Україні”, – йдеться у тексті звернення, яке Україна направила в Міжнародну федерацію хокею. Остаточне рішення щодо проведення чемпіонату буде прийнято на піврічному Конгресі МФХ.

Категорії
Життя
Новини
Loading...