Google відзвітував про «цифрове перетворення» Івано-Франківщини

Команда Google Україна відзвітувала про результати кампанії «Цифрове перетворення Івано-Франківської області». У співробітництві з місцевою владою запущено ряд проектів, присвячених області. Серед них – туристичний сайт«Мандруй...

Команда Google Україна відзвітувала про результати кампанії «Цифрове перетворення Івано-Франківської області». У співробітництві з місцевою владою запущено ряд проектів, присвячених області. Серед них – туристичний сайт«Мандруй Івано-Франківщиною», де зібрані дані про місця для відпочинку на Прикарпатті.

На сайті можна знайти 3D-тури по різних пам’ятках і курортах (Манявський СкитГалицький замок, обсерваторія на горі Піп Іван Чорногорський).

Також на сайті є інструмент «Сплануй подорож», де зібрано фото і відео цікавих для туристів місць, інформацію про те, де можна зупинитися, контакти.

В рамках кампанії також представлено оновлений сайт «Тепле Місто». Ресурс є онлайн-платформою для різних ініціатив: ґрантові програми, комунікаційні інструменти, обмін досвідом. На сайті вбудований безкоштовний інструмент Google Digital Workshop – онлайн-курси для представників малого та середнього бізнесу.

У компанії також повідомили про запуск сайту «Інвестиційного порталу Івано-Франківської області». Це карта інвестпривабливості регіону, де можна редагувати і додавати нові об’єкти, потенційно цікаві для інвесторів.

Нагадаємо, в Україні запустили інтерактивну карту проектів з енергоефективності.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...