На Франківщині чоловік пограбував дитину

До Долинського віділення поліції звернулася 21-річна місцева мешканка з повідомленням про те, що невідома особа проникла до її підсобного приміщення звідки викрала дитячий велосипед,...

До Долинського віділення поліції звернулася 21-річна місцева мешканка з повідомленням про те, що невідома особа проникла до її підсобного приміщення звідки викрала дитячий велосипед, загальною вартістю 1100 гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 30- річний мешканець Рівненської області.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, проник в підсобне приміщення (кладовку) потерпілої звідки вчинив крадіжку дитячого велосипеда. Викрадений двоколісник того ж дня продав на місцевому ринку за 300 гривень, а виручені кошти витратив на свій розсуд.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...