Франківська мерія викупить нерухомість, яка заважає будівництву нової дороги

В Івано-Франківську незабаром має з’явитись дорога, яка з’єднає Північний і Південний бульвари в обхід центру. Проте, щоб цей проект втілити в життя, потрібно викупити...
В Івано-Франківську незабаром має з’явитись дорога, яка з’єднає Північний і Південний бульвари в обхід центру.

Проте, щоб цей проект втілити в життя, потрібно викупити об’єкти нерухомого майна, які знаходяться на місці майбутньої дороги і перебувають у власності фізичних осіб. Тож на наступній сесії міської ради депутати розглянуть питання про виділення з міського бюджету коштів на викуп цих приміщень. 

Зокрема йдеться про:

Пприміщення павільйону, загальною площею 89,6 кв.м, що розташоване  за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Тичини, буд. та належить на праві приватної власності …Орієнтовна викупна ціна 1 200 000 грн. (один мільйон двісті тисяч гривень).

Квартиру площею 34,0 м2, яка розташована за адресою:    м.Івано-Франківськ,  вул. Сонячна, , що належить на праві приватної власності. Викупна ціна 330 100 грн. (триста тридцять тисяч сто гривень).

Квартиру з коморою в підвалі, загальною площею 39,3 м2, яка розташована за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Сонячна, , що належить на праві приватної власності. Викупна ціна 381 500 грн. (триста вісімдесят одна тисяча п’ятсот гривень).

Якщо ж власники відмовляться продавати ці обєкти нерухомості, то міська рада буде судитися.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...