Лікувальні бджоли. У Галичі відкрили та освятили «бджолопіраміду».

Напередодні професійного свята бджолярів в Галичі відбулося відкриття та освячення «бджолопіраміди». Після розрізання символічної стрічки споруду освятив священик. Аналогів такої споруди в Україні немає.  За...

Напередодні професійного свята бджолярів в Галичі відбулося відкриття та освячення «бджолопіраміди».

Після розрізання символічної стрічки споруду освятив священик. Аналогів такої споруди в Україні немає.  За геометрією вона є чотиригранною, рівносторонньою пірамідою, грані якої чітко зорієнтовані на чотири сторони світу. Щоб її створити, делегація пасічників району об’їздила чимало місць в Україні, консультувалась зі спеціалістами з пірамідології та біоенергетики і лише після цього, перечиташи відповідну літературу, набравшись досвіду,виробивши будівельну технологію і макет, почали зводити свою (причому без жодного цвяха). ЇЇ висота – 3,8 метра, довжина – 5 метрів 12 сантиметрів. Всі пропорції піраміди відповідають пропорціям кристалу  структурованої води.

У піраміді людина лежатиме на вулику, отвори якого виведені назовні. 

«Сподіваюся, що за допомогою спеціальною методики ми зможемо відновити   здоров’я багатьом галичанам»,- заявили на відкритті.

Категорії
Життя
Новини
Loading...