Марцінків каже, що потрібно більше церков, аби не було так багато суїцидів

Сьогодні, 13 грудня, на оперативній нараді в міського голови під час доповіді правоохоронців про надзвичайну ситуацію в місті й області, було зазначено про збільшення...

Сьогодні, 13 грудня, на оперативній нараді в міського голови під час доповіді правоохоронців про надзвичайну ситуацію в місті й області, було зазначено про збільшення кількості самогубств за останній період. На що міський голова відповів, що справжній християнин не вкоротить собі віку й в контексті цього згадав про протест громади проти будівництва церков у нашому краї.

“Не розумію, я був у Бразі (Португалія), там на 190 тисяч населення 130 храмів. Це зовсім інша Європа. І кількість вбивств і грабежів, а тим паче самогубств там надзвичайно низька. А в нас кричать, що багато церков і що маємо в результаті”, – зазначив Марцінків.

Мер зауважив: те, що явище самогубства поширене на Прикарпатті – на відповідальності й влади, й церкви, й правоохоронців. І зрезюмував, що справжній християнин віку собі не вкоротить. 

“Недопрацьовують усі”, – покритикував мер.

І додав, що патрульні могли б розповсюдити тематичні брошури, провести антиалкогольну компанію.

Нагадаємо, що громада міста активно протестує проти будівництва церкви на Валах. Люди переконані, що церков в Івано-Франківську більш, як достатньо і вбачають там нечисті руки посадовців. 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...