Виконком відмінив штраф за зовнішню рекламу, який було виписано сусідці міського голови

Сьогодні, 15 грудня, в ході засідання виконавчого комітету, жінка-приватний підприємець оскаржувала штраф, накладений на неї працівниками муніципальної інспекції за те, що вона у вікні...

Сьогодні, 15 грудня, в ході засідання виконавчого комітету, жінка-приватний підприємець оскаржувала штраф, накладений на неї працівниками муніципальної інспекції за те, що вона у вікні своєї туристичної фірми виставила контактні телефони.

«Прошу оскаржити накладення на мене штрафу. Я не отримувала повідомлення, на сесію міської ради мене також не була запрошена. Я інвалід 3-ї групи і в мене на утриманні знаходиться троє малолітніх дітей. Штраф у розмірі 2720 грн є для мене великою сумою» — зауважила вона.

Спочатку накладений штраф складав 1360 грн, проте жінка повідомлення не отримала, не сплатила його і, як результат, він подвоївся.

В приміщенні на вікні було виставлено контакти
Фірма скаржниці знаходиться за адресою Північний Бульвар, 5б. До слова, саме в цьому будинку проживає Руслан Марцінків. У вікні фірми було виставлено контактні телефони і назву. За це жінка і отримала штраф.

«На той момент, коли складався протокол, ЦНАПом не видавалися документи, вони не бралися до розгляду» — наголосила вона.

Виконавчий комітет вирішив це достатньою причиною для відміни штрафних санкцій.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...