“Тепловик-Прикарпаття” увійшов до десятки найпопулярніших клубів України

В Івано-Франківську футбол любили завжди. І не важливо чи це Клас “А” Львівської окружної футбольної ліги і “Ревера”, радянська Перша ліга і “Спартак”, українська...

В Івано-Франківську футбол любили завжди. І не важливо чи це Клас “А” Львівської окружної футбольної ліги і “Ревера”, радянська Перша ліга і “Спартак”, українська Друга ліга і “Прикарпаття”. Не став винятком і прем’єрний сезон МФК “Тепловик-Прикарпаття” у третьому дивізіоні професійного футболу України.

В осінній частині сезону 2016/2017 рр. франківський клуб не лише став найпопулярнішим у Другій лізі, а й увійшов до десятки найбільш відвідуваних серед усіх учасників трьох професійних ліг України. Всього поєдинки за участю “Тепловика-Прикарпаття” відвідали 26 150 глядачів (в середньому 2 906 за гру) – це десята сходинка в обох рейтингах відвідуваності домашніх матчів в осінній частині сезону. Попереду франківчан розташувались вісім клубів Прем’єр-ліги та основний ньюсмейкер останніх двох років у сфері менеджменту і роботи з вболівальниками рівненський “Верес”.

Відзначимо, що прикарпатці залишили позаду квартет прем’єрлігових клубів – луганську “Зорю”, ФК “Олександрія”, луцьку “Волинь” та “Сталь” з Кам’янського. Цікавинкою є й те, що на п’яти франківчанам наступає ще один клуб Другої ліги – хмельницьке “Поділля”, де також встигли добряче засумувати за професійним футболом.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...