Напилися.. посперечалися.. П’яний чоловік вбив пенсіонера

Працівники міліції Івано-Франківська розкрили вбивство місцевого мешканця, що трапилося під час суперечки між захмелілими чоловіками. Вечірньої пори до чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції надійшло...

Працівники міліції Івано-Франківська розкрили вбивство місцевого мешканця, що трапилося під час суперечки між захмелілими чоловіками.

Вечірньої пори до чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 52-річної жительки міста про виявлення мертвим її 75-річного батька.

Загиблий проживав сам в одній із багатоповерхівок обласного центру.

Прибувши на місце події, працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що напередодні ввечері в помешканні потерпілого відбувалося хмільне застілля, до якого сам господар та його товариш були охочими.

А фатальна сварка спалахнула між ними, коли чоловік відмовив у черговій чарці. В якості аргументу 47-річний гість з Галицького району наніс декілька ударів ногами в життєво важливі ділянки тіла, а саме в грудну клітку та шию, відтак покинув помешкання.

Пенсіонер залишився без допомоги, а за якийсь час помер.

Наразі підозрюваного галичанина затримано. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення згідно ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...