Український прапор на московській висотці вивісив киянин, – ЗМІ

До встановлення українського прапора на висотці на Котельницькій набережній у Москві, а також до розфарбовування зірки на верхівці будівлі в кольори українського прапора причетний,...

До встановлення українського прапора на висотці на Котельницькій набережній у Москві, а також до розфарбовування зірки на верхівці будівлі в кольори українського прапора причетний, за попередньою інформацією, київський руфер і блогер Григорій, відомий під ніком mustangwanted8.

Про це повідомляє російське видання LifeNews. “Зараз він і ще троє підозрюваних затримані та доставлені в поліційний відділок на Таганці. Триває допит”, – пише видання. LifeNews також оприлюднило відео того, як альпініст, що всю ніч перефарбовував зірку, спускається вранці в двір із даху висотки на парашуті. Відео зняв на телефон один із жителів будинку. Нагадаємо: за інформацією ИТАР-ТАСС, затриманих можуть звинуватити у вандалізмі. У такому разі їм загрожує до трьох років ув’язнення.

Житловий будинок на Котельницькій набережній – одна з семи легендарних висоток столиці. Її було зведено в 1938-1952 роках за проектом архітекторів Чечуліна і Ростовського. Курирував будівництво Лаврентій Берія. Також висотка стала відомою і престижною завдяки мешканцям.

Мешканець будинку зняв на телефон, як зранку з даху висотки хтось спускався на парашуті.

ТВІ

Категорії
Життя
Новини
Loading...