Андрій Троценко: землю не брав!!!

Голова ОДА заперечує свою причетність до виділення землі в Микуличині його батькові.   Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Троценко зібрав прес-конференцію, на якій прокоментував виділення землі в...

Голова ОДА заперечує свою причетність до виділення землі в Микуличині його батькові.  

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Троценко зібрав прес-конференцію, на якій прокоментував виділення землі в урочищі «Чемериця», що біля села Микуличин, своєму батькові.

Інформація про виділення землі – 0,72 га Троценкові Володимиру Опанасовичу, з’явилася в інтернет-ЗМІ вчора. Оприлюднив її депутат обласної ради Віктор Неміш. До слова,Неміш на прес-конференцію теж прийшов, і голова ОДА переконливо просив його залишити кабінет. Але той не поступився, правда, запевнив, що питань ставити не буде. 

У своїх поясненнях Троценко заявив, що виділення земельної ділянки – це конституційне право кожного громадянина. Згідно з Земельним кодексом і Конституцією кожен громадянин України має право оформити один раз одну земельну ділянку для особистого селянського господарства, одну під особисте житлове будівництво, одну – для дачного і одну – для гаражного.

«Я хочу ствердно нині сказати, що заява, написана моїм батькам про виділення землі для ведення особистого селянського господарства – це те конституційне право, яке він, як громадянин України, мав право реалізувати», – наголосив голова ОДА.

Також додав, що знав про намір батька.

«Я хочу, аби всі зрозуміли, у мене чи батька не було жодної причини ховати цього, – зауважив він. – А як син, вихований у повазі до батьків, керуючись християнськими принципами, де говориться – шануй батька і матір – я не мав права перешкоджати батькові у цьому питанні».

Репортер

Читайте також: Віктор Неміш зловив Троценка на привласненні землі?

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...