У лютому в Івано-Франківську СТЕКу можуть перекрити газ, а клієнтам – тепло. І все – через борги

Сьогодні, 16 січня, в Івано-Франківську відбулася робоча нарада щодо стану розрахунків ТОВ «Станіславська теплоенергетична кампанія».  Тут заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк повідомив про спожитий...

Сьогодні, 16 січня, в Івано-Франківську відбулася робоча нарада щодо стану розрахунків ТОВ «Станіславська теплоенергетична кампанія». 

Тут заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк повідомив про спожитий природний газ та отримання лімітів обсягів природного газу на лютий місяць, повідомляють у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

“У зв’язку з нерозрахунком основних поточних зобов’язань, зокрема 100 відсоткової оплати за спожитий газ у січні цього року, ТОВ «Станіславська теплоенергетична кампанія», існує реальна загроза не отримання лімітів обсягів природного газу на наступний місяць від НАК «Нафтогаз Україна»”, – йдеться у повідомленні.

На нараді були присутні керівники профільних департаментів ОДА та теплогенеруючих підприємств Івано-Франківська. Вони окреслили ключові аспекти вирішення даної проблеми, насамперед щодо здійснення передоплати за газ у січні. 

Вони також обгорорили і забезпечення асигнуваннями на оплату за енергоносії та комунальні послуги закладів освіти та охорони здоров’я у 2017 році.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...