У Галичі чоловік викрав металеву огорожу з приватного підприємства

Працівники Галицького відділення поліції в ході проведення пошукових заходів встановили особу, підозрювану в причетності до вчинення крадіжки. Про це Фіртці повідомили в обласному управлінні поліції. У...

Працівники Галицького відділення поліції в ході проведення пошукових заходів встановили особу, підозрювану в причетності до вчинення крадіжки.

Про це Фіртці повідомили в обласному управлінні поліції.

У Галицьке відділення поліції звернувся керівник підприємства, який повідомив про те, що невідома особа з приватної території викрала огорожу. Злодієм виявився мешканець одного із сіл району. 

“Перевіряючи ймовірну причетність до цього злочину передусім місцевих мешканців, поліцейські встановили особу лиходія. Ним виявився 59-річний чоловік, який ніде не працює, а таким способом намагався покращити своє матеріальне становище. Зловмисника зупинили неподалік від місця скоєння злочину. Крім того, в нього виявлено і вилучено дві секції чавунної огорожі, яку він перевозив на велосипеді та мав намір здати на металобрухт”, – розповіли в управлінні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Згідно санкції статті, такий злочин карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...