Кому на Русі жити добре. Екс-ректор Петро Мельник, випущений під заставу, чекає суду у Буковелі.

Екс-ректор Податкової академії Петро Мельник, якого звинувачують в хабарництві, зараз знаходиться в Буковелі, де його побачив кореспондент “Вістей”. Відпочиває опальний ректор не сам, а...

Екс-ректор Податкової академії Петро Мельник, якого звинувачують в хабарництві, зараз знаходиться в Буковелі, де його побачив кореспондент “Вістей”.

Відпочиває опальний ректор не сам, а у супроводі двох дам — брюнетки років 30–35 і старшої блондинки. Сам Мельник намагається не світитися, прикриваючись на вулиці червоною кепкою.  Кореспондент «Вістей» помітив екс-ректора, коли той обідав у кафе. 

За даними «Вістей», в найелітнішому місці Буковеля є будинок кума Мельника, екс-генпрокурора Святослава Піскуна, цей будинок він намагався продати торік, але не зміг. Не виключено, що там і відпочиває екс-ректор. 

Нагадаємо, Петра Мельника в травні випустили з Лукьяновського СИЗО під 609 тис. грн. застави. До цього він був під домашнім арештом, але втік до Америки.

Його адвокат Сергій Лапутько розповів «Вістям», що наступне засідання у справі екс-ректора відбудеться 3 вересня. «На засіданнях зараз допитують свідків», — сказав Лапутько.

Адвокат не знає, де зараз знаходиться його підзахисний: «Я ж з ним не живу. Він випущений судом під заставу і може вільно переміщатися по Україні і навіть їздити за кордон”.

Вісті

Категорії
Життя
Новини
Loading...