Коломийські волонтери започатковують проект «Діти Небесної Гвардії Коломийщини»

Депутат Коломийської міської ради від УКРОПу, волонтер Військово-патріотичного об‘єднання “Коломия-Центр” Ігор Костюк та член правління громадської організації ”Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих...

Депутат Коломийської міської ради від УКРОПу, волонтер Військово-патріотичного об‘єднання “Коломия-Центр” Ігор Костюк та член правління громадської організації ”Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО”  у Коломиї та Коломийщині Лілія Чепіль започатковують проект «Діти Небесної Гвардії Коломийщини».

«Цей проект задуманий для того, щоб допомогти здійснити мрії тим дітям, в яких батьки загинули у російсько-українській війні, – розповідає Ігор Костюк. – Їхні батьки пожертвували найціннішим – своїм життям заради нашого усіх мирного і спокійного життя. Вони загинули заради майбутнього всіх українських дітей, залишивши при цьому своїх дітей напівсиротами. Тому ми всі разом повинні турбуватися про цих дітей, не забувати їх і допомагати їм здійснювати свої мрії».

Коломийські волонтери звертаються до всіх небайдужих коломиян та жителів Прикарпаття з проханням допомогти реалізувати цей проект: «Шановні друзі, ми цінуємо будь-яку допомогу, яка допоможе здійснити мрії дітей Небесної Гвардії м.Коломиї у цей складний для їхніх сімей час. Батьки цих дітей загинули, захищаючи терени нашої держави, тож давайте не залишатися осторонь і хоча б маленьку краплину радості принесемо в їхні життя у їх Дні народження», – додає Лілія Чепіль.

Розпочати проект «Діти Небесної Гвардії Коломийщини» волонтери вирішили з Максима Юрчишина. Його батько Руслан Юрчишин був добровольцем у зоні АТО, снайпером, воював у Донецькій області, служив у Національній Гвардії України. Він отримав поранення у 2015 році, проходив лікування у Харкові та Греції. Помер в лікарні 02.01.2016 року.

 

Максимові 1 лютого виповниться 8 років. Хлопчик навчається у другому класі, відвідує гурток танців і дуже любить читати. Мати хлопчика Лілія розповідає, що Максим, як і всі дітки, мріє про телефон, проте сім’я не має можливості його придбати. Максим часто хворіє і на його лікування витрачається чимало коштів.

«Закликаємо усіх долучитись до даного проекту і допомогти реалізувати мрію дитини загиблого бійця АТО, – кажуть організатори проекту. – Ви також можете принести іграшки, солодощі або ж інші подарунки. Ми з радістю їх приймемо і гадаємо, що для Максима це буде незабутнє свято, коли ми влаштуємо йому день приємних сюрпризів».

«Звіти про передачу подарунків ви зможете побачити на нашій сторінці у facebook. Будемо вдячні за репост», – додають вони.

Контактні телефони:

Лілія Чепіль 050 70 05 302

Ігор Костюк 097 85 77 456

Категорії
Життя
Новини
Loading...