«Я від вас вагітна»: п’яна блондинка влаштувала скандал івано-франківським поліцейським (ВІДЕО)

Патрульні поліцейські пізно ввечері в Івано-Франківську зупинили білявку за кермом іномарки, яка порушили правила дорожнього руху – їхала по зустрічній смузі. Коли жінка вийшла...

Патрульні поліцейські пізно ввечері в Івано-Франківську зупинили білявку за кермом іномарки, яка порушили правила дорожнього руху – їхала по зустрічній смузі. Коли жінка вийшла з машини, одразу було видно, що вона знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. Однак проходити освідчення навідріз відмовилася, повідомили у прес-службі патрульної поліції.

 

Натомість почала вигадувати різні версії, що вона не п’яна, а «дуже навіть твереза». Говорила, що вона вживає антибіотики від грипу, які містять спирт. Поліцейські на це зауважили, що, вживаючи такі ліки, теж заборонено сідати за кермо. Але білявка назвала лише дитячий сироп від кашлю, що це нібито він на неї так діє. Тоді почала вигукувати, що «за кермом 20 років і жодного разу не порушила правила», що вчилася у юридичному вузі і дуже добре знає закони.

Коли побачила, що жоден аргумент на правоохоронців не діє, вдалася до останнього, найпереконливішого, на її думку:

– Я вагітна від вас, – вказала дама на одного із поліцейських. – Я вас дуже люблю, а ви мене зупинили, щоб відімстити і не платити аліментів!

Таке освідчення розсмішило навіть самих патрульних. Але жінка й тут почала плутитися: то говорила, що вона на третьому місяці вагітності, то – на п’ятому.  

Відео тут

Категорії
Життя
Новини
Loading...