Російські найманці просяться до мами під спідницю?

Російські контрактники, які зараз знаходяться на Сході України, не очікували, що Українська армія зараз знаходиться вже в пристойній формі і всіма можливими шляхами рвуться...

Російські контрактники, які зараз знаходяться на Сході України, не очікували, що Українська армія зараз знаходиться вже в пристойній формі і всіма можливими шляхами рвуться назад додому…

Про таку позитивну для українців новину розповів луганський громадський активіст Всеволод Філімоненко на своїй сторінці у Фейсбуці.

«У Луганській обласній лікарні зараз перебувають поранені російські солдати-строковики (вік від 18 до 22), які прибули воювати на стороні терористів, за обіцяну матеріальну винагороду. Як стверджують солдати, рішення їхати в Луганськ вони прийняли під впливом російського ТБ, будучи впевненими, що України вже немає, армія новоросії непереможна і щодня захоплює нові населені пункти», — повідомляє луганський активіст.

«Ілюзії розвіялися після невдалої спроби прорватися з Луганська у бік Лутугіно, де їх угрупування понесло значні втрати і майже без бою віддало бійцям Айдара новенький російський БТР. «Ми не знали, що тут таке відбувається. Поверніть мене, будь-ласка, у Ростов до мами» — з таким проханням, вчора звернувся до лікаря Луганської лікарні, один з тяжко поранених російських строковиків», — розповів Всеволод Філімоненко.

Зараз район Луганської обласної лікарні контролюється Збройними силами України.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...