Юрій «Тихий»:”Вже незабаром допомогу розвозитимуть по блокпостах зони АТО”

Представники Івано-Франківської самооборони продовжують збирати допомогу воякам. І вже незабаром планують відвезти її прикарпатцям, які захищають територіальну цілісність України на Сході. Для вояк, що...
Представники Івано-Франківської самооборони продовжують збирати допомогу воякам. І вже незабаром планують відвезти її прикарпатцям, які захищають територіальну цілісність України на Сході.

Для вояк, що перебувають в зоні бойових дій франківська Самооборона вже зібрала чимало необхідних речей. Серед найважливіших потреб надалі залишається їжа, медикаменти, одяг та тактичні засоби захисту.

Завдяки тому, що прикарпатці активно відгукуються допомагати всім необхідним  за майже за місяць самооборонівцям вдалося зібрати чималу порцію потрібних продуктів та інших речей, повідомляє кореспондент.

Зокрема,серед продуктів –  крупи, макарони, солодощі, консерви, чай, кілька тонн води, закрутки, тушоноки, сигарети та засобів гігієни. Крім того, литовці передали для вояк 50 аптечок, а франківчанка закупила і принесла самооборонівцям чималу порцію ліків. Також багато медикаментів волонтери зібрали з аптек – йод , перекис водню, новокаїн і інші. Вже невдовзі їх пакуватимуть у ящики.

Також місцева Самооборона цього разу передасть бійцям наколінники, тактичні окуляри та рукавиці, маски та засоби для чистки зброї, прибори нічного бачення. Та сподіваються, що вдасться відправити техніку. 

Відтак, готують вояків до холодних вечорів та поганої погоди. Зокрема, закупили дощовики та 100 пар махрових носків, термоси для їжі, білизну.

Як зазначає у розмові з кореспондентом самооборонівець Юрій «Тихий»,вже незабаром допомогу розвозитимуть по блокпостах зони АТО.

«Надалі будемо розвозити допомогу по військових частинах та блокпостах усім безпосередньо в руки. Чи то добровольцям, чи військовозобов’язаним – немає різниці», – наголошує Юрій.

Тож сьогодні самооборонівці Франківська продовжують збирати допомогу військовослужбовцям та паралельно упаковувати ящики з усім необхідним на відправку в зону АТО. 

 

 

 

«Бліц-Інфо»

Категорії
Життя
Новини
Loading...