У МВС пояснили, чи доведеться українцям змінювати водійські права кожні 5 років

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що українцям не доведеться змінювати водійські посвідчення кожні 5 років.   Про це він заявив на своїй сторінці...

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що українцям не доведеться змінювати водійські посвідчення кожні 5 років.

 

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook, відповідаючи на питання про те, чи правда, що його заступник пропонує складати іспити для отримання водійських прав кожні 5 років. Читайте також У МВС пояснили, навіщо планують скоротити термін дії водійських посвідчень “Є світова практика щодо водійських посвідчень, і ми будемо її дотримуватися. Ніяких “кожні 5 років” не буде. Є чинні законні норми”, – написав він.

“1. есть мировая практика по водительским удостоверениям и мы будем ее придерживаться. Никаких “каждые 5 лет” не будет. Есть действующие законные нормы. 2. Бурштин.Насчет “не меняется” вы конечно не точны, но по сути правы! Масштабная операция полгода назад.. задержания и конфискация неделю тому.. Меня тое бесит что Минэкономики и Минэкологии не занимаются этой сферой урегулирования, а рагребать вакханалию и шишки получать приходится МВД. Это не является полицейской проблемой – это проблема социальная и проблема организации легального налогооблагаемого процесса добычи камня.. Это проблема местной власти тоже.. Раз в два заседания КМ регулярно долблю – когда введете новые процедуры?”, – написав Arsen Avakov.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...