Обурення, лайфхаки та історії запізнень: В мережі обговорюють роботу таксі

Робота служб таксі в Івано-Франківську постійно обговорюється серед користувачів соцмереж. Зокрема франківці невдоволені, що на таксі доводиться дуже довго чекати, а деколи вони взагалі...
Робота служб таксі в Івано-Франківську постійно обговорюється серед користувачів соцмереж.

Зокрема франківці невдоволені, що на таксі доводиться дуже довго чекати, а деколи вони взагалі не приїжджають, водії не виховані, оператори не попереджають, що авто немає.

Щодо таксі. Викликала о 20:00 таксі “Фортуну”. Через 13 хв. передзвонюю… а оператор мені каже, що в моєму районі жодної машини. Чекайте.. Дзвоню 20:20, а вона мені, щоб я ще чекала 13 хв. За цей час і пішки можна дійти. Що це за послуги. Так, я вже останній раз цим таксі скористалась. Але є випадки, коли спішиш, сподіваєшся… Чому одразу не сказати, що машина буде через 40 хв. Це ж послуги громадянам, і це не вперше”, – обурюється франківчанка Ольга Купчак.

Схожа ситуація трапилася і з мешканкою нашого міста Мар’яною Самцовою. 

“Колись давно ледь не пропустила потяг через службу “Явір”, сказали що чекати 15 хв, (у мене було про запас 40 хв) через 15 хв. передзвонюють кажуть водій підїжає, пройшло 5 хв передзвонюю кажуть ще 5 хв, потім нібито поламався. Я викликала ще одну службу і коли вже була у потязі передзвонили за 40 хв, що немає машин вільних, з того часу послугами перевізників не користуюсь“, – розповідає жінка.

В той же час люди обурені, чому служби таксі тягнуть час, замість того, щоб відразу сказати, що вільних машин немає.

Ну я ж, наприклад, нікому не обіцяю відвезти його на Марс – я не можу такого зробити. Чому ж служба таксі займається тим, чого не може зробити? Нема машини? А телефон є, щоб відразу клієнта про це повідомити? Мозгів нема і відповідальності. І це описаний не єдиний випадок. Останнім часом це трапляється все частіше і частіше“, – переконана Світлана Садова

Також франківці діляться своїми методами виклику таксі, щоб воно приїхало.

“Для прискорення машини пропонуєте оператору додаткову плату в розмірі від 10 гривень і вище. Це мені запропонував сам оператор, в святкові дні, обзвонила 4 служби і без результатно. А так заплатила 20 гривень більше і таксі ща 6 хвилин було біля мого будинку. Рекомендую“, – радить Марина Анатоліївна.

Деякі мешканці міста підтримують ідею впровадження комунального таксі. Навіть відповідну петицію зареєстрували. Прихильники ідеї комунального таксі переконані, що тоді водії змушені будуть їхати на всі виклики. Проте знаходяться й противники такої ідеї.

Ну просто п….ц якійсь, найдешевше таксі по Україні – це в Франківську, і знов кажуть, що все погано. Моліться що б далі 20 служб було, та й демпінгували ціни. Буде 1 служба завалять мінімалку в 100 грн., накатаєтесь, тоді точно“, – переконаний Віктор Стручков.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...