У Івано-франківську відкрилася фірмова кафе-крамниця хлібобулочних виробів

27 січня 2017 року у Івано-Франківську за адресою вул.Галицька, 3, відкрилася перша у своєму роді оригінальна новинка у місті – кафе – крамниця ТМ...

27 січня 2017 року у Івано-Франківську за адресою вул.Галицька, 3, відкрилася перша у своєму роді оригінальна новинка у місті – кафе – крамниця ТМ «Цар-хліб».

Вишукана простота інтер’єру та широкий асортимент хлібобулочних і кондитерських виробів, який представлений у крамниці, зможуть задовільнити смаки найвибагливішого покупця.

На урочистому відкритті закладу були присутні керівництво ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат», представники влади та інші учасники команди, які долучилися до створення кафе-крамниці.

Заступник міського голови Богдан Білик висловив вдячність директору підприємства за значний внесок у розвиток харчопереробної галузі та розвиток інфраструктури міста в цілому. Підприємство щорічно реалізовує ряд інвестиційних проектів. Маючи багаторічний досвід роботи, керівництво підприємства сповідує прогресивні технологічні підходи, постійно присутня складова інноваційності, проводиться модернізація обладнання, розширюється фірмова мережа тощо.

ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» є одним з найбільших бюджетоутворюючих промислових підприємств міста. Станом на сьогодні хлібокомбінат виробляє близько 55 т хліба, хлібобулочних виробів та 0,5 т кондитерських виробів на добу. На підприємстві створено більше 500 робочих місць.

Продукція ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» вже давно завоювала симпатії свого споживача. Мешканці та гості Івано-Франківська матимуть змогу посидіти з сім’єю чи друзями у затишній кав’ярні та почастуватися улюбленою продукцією добре відомого у місті місцевого виробника.

 

Джерело

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...