На Калущині чоловік вбив знайомого під час п’янки – переночував у загиблого, а на ранок втік

У неділю, 29 січня, у Калуському районі сталося вбивство: 45-річний чоловік забив до смерті свого знайомого, після чого заснув. На ранок вбивця втік з...

У неділю, 29 січня, у Калуському районі сталося вбивство: 45-річний чоловік забив до смерті свого знайомого, після чого заснув. На ранок вбивця втік з помешкання вбитого, і того ж дня підозрюваного розшукали.

Про подробиці злочину «Репортеру» розповіла речник облуправління нацполіції Мирослава Белдик.

До поліції звернувся племінник загиблого. Хлопець розповів, що знайшов мертвим свого дядька, вдома у селі Негівці. Потерпілий мав травми голови та обличчя – очевидно, що помер від побоїв.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що 29 січня ввечері до 68-річного потерпілого прийшли у гості двоє чоловіків – 45-річний мешканець села Копанки та 41-річний житель Негівців, – каже Белдик. – Разом вони розпивали алкогольні напої. Конфлікт виник між господарем будинку та його 45-річним гостем – дійшло до бійки. 68-річного потерпілого били кулаками у голову та обличчя. Третій чоловік злякався, коли побачив бійку, та пішов із місця події. Зловмисник продовжував бити власника будинку – в голову та тулуб».

Медики констатували, що у загиблого був набряк головного мозку, крововилив під оболонку та речовину головного мозку, перелом кісток черепа.

Після скоєного 45-річний чоловік заснув. А потерпілий помер від отриманих тілесних ушкоджень. Вже вранці підозрюваний побачив, що скоїв вбивство та вирішив втекти з місця події.

Правоохоронці затримали чоловіка за гарячими слідами. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Затриманий – неодружений, раніше судимий. В березні 2015 року його звільнили з місць позбавлення волі.

Кримінальне провадження відкрили за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України. Додамо, що мешканцю Калущини загрожує від 7 до 10 років.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...