ТОП-10 ресторанів Івано-Франківська: де можна смачно поїсти та незабутньо провести час (рейтинг)

Сьогодні в Івано-Франківську є велика кількість ресторанів, кав’ярень, барів та пабів, тому людям доволі важко зробити вибір.   Інтернет-видання відібрало найпопулярніші ресторани Івано-Франківська серед відвідувачів...

Сьогодні в Івано-Франківську є велика кількість ресторанів, кав’ярень, барів та пабів, тому людям доволі важко зробити вибір.

 

Інтернет-видання відібрало найпопулярніші ресторани Івано-Франківська серед відвідувачів інтернету та склало рейтинг на основі їх відгуків.

В наш список потрапили тільки найкращі ресторани Івано-Франківська та його околиць, які найбільш позитивно оцінені Вами та не видаляють негативні відгуки.

Інформація буде корисна, якщо ви шукаєте заклад в Івано-Франківську де можна відсвяткувати день народження, корпоратив, весілля та інші події.

ТОП-10 кращих ресторанів

Місце

Ресторан

Рейтинг

1
Ресторан «Рів’єра» (Riviera)

4.89

2
Ресторан «Альпійський» (Парк-готель)

4.77

3
Ресторан «Надія»

4.76

4
Ресторан Fabbrica (Фабрика)

4.45

5
Ресторан ФранКо

4.43

6
Ресторан «Villa Park»

4.33

7
Ресторан «Фамілія»

4.27

8
«Zosina Wola» (Зосина воля)

3.96

9
Готельно-ресторанний комплекс «Хмельницький»

3.94

10
Ресторан «Піросмані»  3.83

Про рейтинг

Люди щодня шукають в інтернеті де відпочити, вводять в пошуку “ресторани Івано-Франківська” і отримують результат: сайти ресторанів або їх списки, такий список є і у нас в довіднику тут, можна переглянути.

Тут же, ми вирішили піти іншим шляхом. І зробили вибірку тільки популярних ресторанів, які найбільше сподобалися відвідувачам. Відкинули тих хто видаляє негативні або про яких немає інформації в мережі. Таким чином сформувався список найкращих…

Для кого?

В першу чергу рейтинг буде корисний людям, які вибирають банкетний зал чи столик на велику компанію… шукають ресторан де можна відсвяткувати день народження, ювілей, весілля та інші важливі дати. Тобто для тих ситуацій, де ціна помилки занадто висока.

Часто запитують

Як прийняти участь в оцінюванні? Нажміть на кнопку “оцінити” що біля рейтингу, ви перейдете на сторінку ресторану до форми відгуку, оцініть ресторан по 5-ти показникам та аргументуйте це, просто відгуки зі словами “кращий ресторан” і схоже, не будуть враховуватися, а вважаються як накрутка.

Як часто оновлюється? Таблиця оновлюється автоматично, не рідше чим раз в 6 днів. Головне зображення оновлюється вручну, коли змінюються ресторани в рейтингу.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...