Вчорашній концерт ОЕ: більше, ніж просто музика (ВІДЕО)

Вчора у місті Лева, на стадіоні “Арена-Львів” відбулось грандіозне дійство – концерт гурту Океан Ельзи, приурочений Дню Незалежності України. Вперше сценарій святкової події творили...

Вчора у місті Лева, на стадіоні “Арена-Львів” відбулось грандіозне дійство – концерт гурту Океан Ельзи, приурочений Дню Незалежності України.

Вперше сценарій святкової події творили самі глядачі.  На сайті телеканалу 1+1 відбулося голосування, де глядачі обрали 23 пісні, які Україна почула в свій День народження.

Не секрет, що за період Революції Гідності саме даний колектив всіляко підтримував українців, висловлював своє захоплення, а також своєю музикою дарував наснагу і бажання йти далі. Сам Вакарчук неодноразово бував на Майдані і  з самого початку разом з простими українцями проводив холодні ночі в центрі Києва. Зігрівала музика, віра і настрій.

Океан Ельзи – чи не єдиний гурт на теренах нашої країни, що збирає повні стадіони, єдиний гурт, репертуар якого знає кожен другий українець.

Пісні ОЕ стали для багатьох життєвим кредом, а ОЕ – рекордсменами України.  Перший концерт гурту на найбільшому майданчику країни (НСК «Олімпійський») у Києві став наймасовішим в історії держави – понад 70 тисяч осіб.

У Львові вчорашній концерт відвідало близько 40 тисяч осіб.

Нагадаємо, що один з найулюбленіших музичних колективів України рок-гурт “Океан Ельзи” відвідає з ювілейним концертом “20 років разом” центр Прикарпаття.

Відбудеться це 27 вересня. 

Категорії
Життя
Новини
Loading...