Поліція затримала 27-річного калушанина, який зірвав із перехожої золоту сережку (фото)

16 лютого, у четвер обідньої пори до чергової частини Надвірнянського відділу поліції повідомили про те, що на одній із вулиць райцентру, невідомий, застосувавши фізичну...

16 лютого, у четвер обідньої пори до чергової частини Надвірнянського відділу поліції повідомили про те, що на одній із вулиць райцентру, невідомий, застосувавши фізичну силу, напав на перехожу жінку та вирвав із вуха золоту сережку.

 

Правоохоронці за кілька годин встановили особу підозрюваного та розпочали його пошуки. Ним виявився 27-річний житель Калуша.

Як з’ясувалося, чоловік уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за грабежі, розбої, крадіжки, а також за незаконне зберігання наркотичних засобів. 

 

В ході проведення пошукових заходів 18 лютого, майже через дві доби правоохоронці знайшли та затримали підозрюваного у Калуші.

Під час проведення відповідних заходів працівники поліції вилучили речовий доказ – золоту сережку.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України та оголосили підозру вчинення ним злочину. Зараз грабіжник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Надвірнянського відділу поліції.

Стосовно нього вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Проводиться слідство.

 Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...