Прикарпатця, який п’яним обстріляв з рушниці будинок сусіда, арештували на 5 місяців

Мешканець села Довге Тисменицького району у стані сильного алкогольного сп’яніння з мисливської рушниці обстріляв будинок сусіда. Чоловіка засудили за вчинене ним 23 липня 2016 року....

Мешканець села Довге Тисменицького району у стані сильного алкогольного сп’яніння з мисливської рушниці обстріляв будинок сусіда.

Чоловіка засудили за вчинене ним 23 липня 2016 року. Тоді підсудний повернувся додому п’яним, взяв мисливську рушницю, зарядив її патронами 16 калібру і пішов до будинку сусіда. На подвір’ї він вистрілив з рушниці у металеві двері будинку.

Почувши постріл, власник будинку вийшов у двір і побачив сусіда із рушницею, яку той направив на нього.

Силою поваливши озброєного сусіда на землю, чоловік відібрав рушницю і залишив її біля вхідних дверей. Чере деякий час п’яний знову повернувся на подвір’я сусіда, взяв свою рушницю, зарядив та вистрілив у цегляну стіну будинку.

За висновками експертів, обвинувачений пострілами по будинку сусіда завдав йому на 6300 гривень збитків.

У суді обвинувачений свою вину визнав та розповів, що того дня сталася сварка між його матір’ю та дружиною, через що він сильно напився. Обставин злочину не пам’ятає. Чому пішов з рушницею на подвір’я сусіда, з яким до цього жили дружно, пояснити не зміг. 

Суд визнав чоловіка винним у хуліганстві та призначив йому п’ять місяців арешту.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...