На Галичині впіймали вандала, який нищив могили на цвинтарі

41-річний мешканець одного із сіл Галицького району демонтував металеві стовпчики огорожі з могил на цвинтарі, щоб здати їх на металобрухт. За вчинення наруги над...

41-річний мешканець одного із сіл Галицького району демонтував металеві стовпчики огорожі з могил на цвинтарі, щоб здати їх на металобрухт. За вчинення наруги над могилою йому загрожує кримінальна відповідальність.

До чергової частини Галицького відділення поліції надійшло повідомлення від 82-річної жінки, яка повідомила про викрадення з могили її чоловіка в селі Дубівці стовпчиків від огорожі з нержавіючої сталі.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які в ході пошукових заходів отримали підстави підозрювати у вчиненні цього злочину 41-річного чоловіка, інформує поліція Прикарпаття.

Крім того, встановили, що він причетний до вчинення аналогічної крадіжки, вчиненої напередодні нового року. З іншої могили тоді він викрав 14 нержавіючих трубок.

Підозрюваний зізнався у скоєному та пояснив правоохоронцям, що хотів таким чином підзаробити.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться необхідні слідчі дії.

Триває досудове розслідування.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...