У Франківську організували солодкий ярмарок щоб допомогти онкохворій журналістці

16 березня у холі гуманітарного корпусу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника організували благодійний ярмарок, щоб зібрати кошти на лікування онкохворої журналістки Оксани Кваснишин....
16 березня у холі гуманітарного корпусу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника організували благодійний ярмарок, щоб зібрати кошти на лікування онкохворої журналістки Оксани Кваснишин.

Ініціатором благодійної акції стала студентка 1 курсу кафедри журналістики ПНУ Оксана Пасічна.

“Я добре знаю Оксану Кваснишин. Вона неймовірно чудова і класна людина, яка поставила мене на шлях журналістики. Такий ярмарок в університеті проводять вперше. Я не знаю, яку суму ми зберемо, але це буде хоч маленька крапля допомоги”, – каже Оксана Пасічна.

Ідею дівчини підтримали студенти та викладачі кафедри журналістики.

“Про історію Оксани Кваснишин ми дізналися десь тиждень тому і не могли не долучитися. Випічку студенти робили самі, викладачі теж приєдналися: принесли пудинги, печиво”, – розповідає студентка 3 курсу Каріна Микуляк .

“Загалом ми розвиваємо у наших студентів солідарність із колегами. Добре, що вирішили допомогти Оксані Кваснишин – це добра справа, а кафедра підтримала ініціативу. Це людина, яку ми кладемо у приклад, професіонал, яких, на жаль, дуже мало”, – зазначила асистентка кафедри журналістики Наталія Марчук.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...