Прикарпатець зламав щелепу дівчині, бо вона не захотіла провести з ним ніч

Коломийський міський районний суд виніс вирок жителю Коломийщини, який зламав дівчині щелепу, бо вона відмовилася йти до нього додому. Як, пояснила потерпіла, 30 жовтня...

Коломийський міський районний суд виніс вирок жителю Коломийщини, який зламав дівчині щелепу, бо вона відмовилася йти до нього додому.

Як, пояснила потерпіла, 30 жовтня минулого року вони з обвинуваченим поверталися з нічного клубу.

Під час цього хлопець запропонував їй піти до нього додому, однак, вона відмовилася. Тому  між ними виникла словесна суперечка з використанням  нецензурних слів, яка переросла у фізичну сутичку, під час якої обвинувачений наніс їй удар рукою в обличчя, спричинивши  вищевказані тілесні ушкодження.

Від отриманих травм дівчина лікувалася в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні, що кардинально вплинуло на її  фізичне та  психічне здоровя.

Зокрема, вона  і через кілька місяців після вказаної події відчуває біль, а також  стала  боятися  вийти на  вулицю щоб з нею знову не сталося чогось подібного.

Потерпіла  також зазначила, що не погоджується на запропонований  обвинуваченим розмір відшкодування завданої їй моральної шкоди, оскільки вона вважає, що обвинувачений повинен їй відшкодувати  таку шкоду в розмірі саме 60 000 грн.

Оскільки  обвинувачений цього не зробив, то вона просить покарати його суворо та задовольнити  пред’явлений нею цивільний позов у повному обсязі.

Так, оскільки обвинувачений у скоєному розкаювався та допомагав слідству суд вирішив покарати чоловіка обмеженням волі на 1 рік, та звільнити його  від відбування призначеного покарання з випробуванням, оскільки необхідним і достатнім для виправлення обвинувачених та попередження нових злочинів буде саме такий вид покарання.

Суд присудив відшкодування майнової шкоди 6000 (витрат на лікування) та 8000 (вісім тисяч) гривень відшкодування моральної шкоди, які завдані злочином.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...