Обурена франківчанка звинуватила “свободівців” у прийнятті незаконних рішень (див. ВІДЕО)

Мешканка Івано-Франківська звинуватила депутатів-“свободівців” міської ради у тому, що змушена ходити у туалет на відро, бо вони три роки тому віддали спільний туалет її...

Мешканка Івано-Франківська звинуватила депутатів-“свободівців” міської ради у тому, що змушена ходити у туалет на відро, бо вони три роки тому віддали спільний туалет її сусідці.

“Шановні депутати від “Свободи”, підніміть руки, хто з вас ходить у туалет на відро. Підніміть руки, в кого немає каналізації. Підніміть руку, хто буде ставити туалет 50 сантиметрів від будинку і пити воду з фекаліями. Так от, я вам хочу сказати, що вашими руками голосуються незаконні рішення. Уже в 2011 році ви бездумно піднімали руки і голосували за те, що пропонував Яцинович і Гавриш щодо однієї пані”, – сказала жінка.

Петро Гавриш – голова комісії з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвиткові сіл, Микола Яцинович – її секретар.

“Невже ви не розумієте, яким судом судите, таким і вас будуть судити?” – спитала франківчанка в депутатів.

За її словами, три роки тому депутати дозволили приватизувати її сусідці ділянку, на якій знаходився спільний туалет. Тепер жінка змушена ходити в туалет на відро.

На сьогоднішній сесії депутати не дозволили жінці приватизувати земельну ділянку поруч з будинком. Питання відправили на доопрацювання на комісію виконкому з розгляду земельних спорів.

Курс

Категорії
Життя
Новини
Loading...