Новим директором Івано-Франківського центру зайнятості стала мажорка на розкішному авто

Скандальне BMW припарковане перед входом в МЦЗ, на яке скаржились франківці в соцмережах, належить не безробітному авторагулю, а новому директору Івано-Франківського міського центру зайнятості....

Скандальне BMW припарковане перед входом в МЦЗ, на яке скаржились франківці в соцмережах, належить не безробітному авторагулю, а новому директору Івано-Франківського міського центру зайнятості.

Нагадаємо, днями франківці оприлюднили фото розкішного автомобіля припаркованого біля входу міського Центру зайнятості в Івано-Франківську.

Як виявилось, водієм дорогої автівки преміум-класу є нова директорка установи 31-річна Юлія Мисюк.

Вона замінила на посаді Ігоря Сливінського, який звільнився через скандал з грамотами з нібито російськими прапорцями.

Новий керівник міської служби зайнятості раніше очолювала відділ Надвірнянського бюро правової допомоги.

Цікаво, що за 2016-й рік Юлія Мисюк задекларувала 227 250 гривень доходів, в тому числі 84 250 гривень – зарплата та 140 000 гривень – дохід від відчуження рухомого майна.

В 2011 році вона стала власницею земельної ділянки площею 1500 м² та житлового будинку на 182 м² в Делятині.

В лютому 2016 року новий директор Центру зайнятості придбала за рекордно низьку ціну автомобіль BMW Х5 2009 року випуску. Згідно декларації розкішна автівка, ринкова ціна якої стартує від 22 000 доларів / 596 200 гривень(за даними Авторіа), обійшлась чиновниці всього в 48 000 гривень (купівля-продаж відбулась 04.02.2016).

Вже через рік, в лютому 2017 року, чиновниця поміняла BMW Х5 2009 року випуску на новішу модель – BMW Х6 2011 року випуску. За дорогу іномарку Юлія Мисюк заплатила ринкових 779677 гривень.

Саме ця автівка, припаркована біля нового місця роботи її власниці, збурила соцмережі.

За даними інформаційної платформи YouControl, громадянка Мисюк Юлія Іванівна у віці 22 років мала у власності 30% акцій компанії «Галичина Нафта 77». При цьому розмір її внеску до статутного фонду вже тоді склав 15 750,00 грн. Компанія займалась оптовою торгівлею паливом. Проте в березні 2011 року «Галичина Нафта 77» була ліквідована. Саме тоді новоспечена чиновниця і придбала будинок та землю в Делятині, неподалік від маєтків впливових депутатів облради.

Загалом, майно та доходи нового очільника Центру занятості Івано-Франківська за 2016-17 рр. можна оцінити в понад мільйон гривень.

На місцевих виборах 2010 року Юлія Мисюк була обрана депутатом Делятинської селищної ради.

Як свідчать дописи Юлії Мисюк в соцмережах, вона не рідко відпочиває за кордоном.

Фото з відкритих сторінок соціальних мереж

Директорка МЦЗ полюбляє нічні тусовки, часто з’являється на гарячих вечірках в популярних клубах. З опублікованих в соцмережах фото, можна припустити, що заможна чиновниця є постійною гостею одного з відомих Надвірнянських нічних клубів.

З власних джерел виданню стало відомо, що оклад керівника міського центру зайнятості складає до 5-ти тисяч гривень.

Вмістимість паливного бензобака щойно купленої дорогої автівки молодої очільниці – 85л., тож місячного окладу чиновниці якраз вистачить аби два рази заправити бак власного авто.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...