Мешканка Крихівців знайшла біля огорожі в саду новенькі гранати

Про небезпечну знахідку, виявлену під час прибирання території біля садової ділянки, мешканка Крихівців повідомила до поліції. На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Івано-Франківського...
Про небезпечну знахідку, виявлену під час прибирання території біля садової ділянки, мешканка Крихівців повідомила до поліції.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Івано-Франківського відділу поліції та інспектори вибухотехнічної служби прикарпатської поліції, які виявили біля огорожі будинку заявниці полімерну ємкість з накривкою, в якій знаходились предмети зовні схожі на гранати типу РГО та Ф1 і запали до них.

В ході огляду місця події інспекторами вибухотехнічної служби вилучено 4 об’єкти: два корпуси від ручної гранати та два запали до них, які направлено на експертне дослідження. 

Відомості про цю подію внесено до ЄРДР за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Правоохоронці звертаються до прикарпатців не забувати про заходи безпеки при поводженні з невідомими предметами, які можуть бути вибухонебезпечними, не торкатися їх, а відразу повідомити до поліції.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...