Моєму обуренню не було меж: жінка, авто якої пограбували, так і не дочекалася поліції

У Івано-Франківську одна з місцевих мешканок поскаржилася в соціальній мережі Fecebook на незадовільну роботу патрульної поліції, яка впродовж години не змогли приїхати на її...

У Івано-Франківську одна з місцевих мешканок поскаржилася в соціальній мережі Fecebook на незадовільну роботу патрульної поліції, яка впродовж години не змогли приїхати на її виклик.

Справа у тому, що жінка вранці побачила, що її машина «взламана».

«Коли цей факт виявився, відразу спало на думку, що потрібно викликати поліцію, оскільки невідомо було, чи вкрали документи на машину, ключі від дачі, гаражу і інші речі, які, не подумавши, там вчора залишили. В 07:50 був зафіксований виклик патруля. 08:15 – патруля на горизонті навіть не видно. 08:19, 08:28 – повторні дзвінки на 102, де переконливо говорять, що патруль до вас виїхав, чекайте. На моє обурення щодо довгого очікування, самим же диспетчером було запропоновано зафіксувати скаргу на патруль, що вказує на те, що то для них уже звична справа», – йдеться у подомленні .

«Далі цікавіше – після зафіксованої скарги за період від 08:37 до 08:45 зателефонувало аж ТРИ патрулі із дуже ввічливим – Що у вас сталося?? На той час, побачивши у тому безладі, який залишили грабіжники, що документи на машину є, я, звісно, не захотіла чекати ще годину наших славнозвісних “захисників порядку” і відмінила виклик, проте наголосила, що скарга на них все ж залишається, на що, на моє глибоке здивування патрульний – не запам’ятала ім’я (телефонував з номеру 0995207765) – відповів, що йому до одного місця моя скарга!!!!!! Моєму обуренню не було меж….», – каже вона.

«Я прекрасно розумію, що «висяки» їм не потрібні, що займатись цим вони не ХОЧУТЬ, ЇМ НЕ ВИГІДНО, особливо, судячи з тієї кількості крадіжок, що зростають в нашому місті останнім часом. Їм вигідніше приїхати, навіть примчатись за декілька хвилин тоді, як хтось не там запаркувався. Недаремно в народі їх називають «паркувальники». Така вибірковість дуже обурює. Колись хотілось вірити і навіть сама себе в тому переконувала, що добре це переформатування в «поліцію», що все ж ми заслуговуємо на краще і треба з чогось починати. Але, на превеликий жаль, це все гарно лиш на папері та в рекламі поліції. І після таких випадків потихенько втрачається віра в те, що в нас щось може змінитись», – наголошує франківчанка.

17842019_10206621822664779_2008021271_n

 

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...