Стріляниною та бійкою завершився конфлікт між трьома іванофранківцями

Нічна стрілянина в Івано-Франківську. Вчора на вулиці Миру в обласному центрі Прикарпаття між трьома чоловіками стався конфлікт, який закінчився бійкою та стріляниною. Як розповіли...

Нічна стрілянина в Івано-Франківську.

Вчора на вулиці Миру в обласному центрі Прикарпаття між трьома чоловіками стався конфлікт, який закінчився бійкою та стріляниною.

Як розповіли в Патрульній поліції, у конфлікті брало участь троє чоловіків.

“Коли патрульні приїхали на місце події, то побачили одного пораненого чоловіка, біля якого лежав пістолет. За кілька метрів від того місця на землі знаходився ще один чоловік, котрого щодуху гамселив третій”, – розповідає речник Патрульної поліції міста Микола Гурак.

“Попередня версія подій така: двоє чоловік йшли вулицею Миру, де зустріли третього. Між ними виник словесний конфлікт, який потім переріс в бійку. Один із чоловіків дістав травматичний пістолет і почав стріляти, – розповідає поліцейський. – Внаслідок цього 40-річний іванофранківець отримав два поранення в живіт і одне дотичне в голову. Тим часом його друг повалив “стрілка” на землю і почав його бити”.

В результаті 27-річного іванофранківця, котрий, до речі, мав при собі дозвіл на носіння зброї, затримано. Пораненого чоловіка доправили до лікарні. Ведуться слідчі дії.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...