Невдалий злочин: на Рожнятівщині п’яний злодій викрав автомобіль, проте його зупинило дерево

До чергової частини Рожнятівського відділення поліції звернувся 18-рінчий мешканець одного із сіл району та повідомив, що невідомий викрав його автомобіль, який ремонтували. Про це...

До чергової частини Рожнятівського відділення поліції звернувся 18-рінчий мешканець одного із сіл району та повідомив, що невідомий викрав його автомобіль, який ремонтували.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Правоохоронцям швидко вдалось встановити особу крадія. Ним виявився 34-річний мешканець району, який вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства.

Зловмисник, будучи у нетверезому стані, зайшов на подвір’я, де автомобіль ремонтували, та помітив, що у легковику були ключі у замку запалювання. Скориставшись відсутністю свідків, зловмисник сів у машину та поїхав у сусіднє село. Про дорогою той не впорався з керуванням, з’їхав на обочину та зупинився у дереві.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Чоловікові загрожує штраф від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадяна, або обмеження волі на строк від трьох до п’яти, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...