Депутати Івано-Франківської облради вимагають фотофіксацію обладнання, котре медзаклад списує з балансу

Сьогодні на засідання комісії Івано-Франківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку середнього та малого бізнесу депутати розглянули питання про надання...

Сьогодні на засідання комісії Івано-Франківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку середнього та малого бізнесу депутати розглянули питання про надання дозволу на списання медичного обладнання Комунальному закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр”.

Мова йде про гемокоагулометр турбидиметричний CGL 2110, 2004 року випуску, початковою вартістю 15 551 гривень та апарат для гістологічної обробки тканин АТ 7-ЕКА, 2007 року випуску, початковою вартістю 45 567 гривень. За словами заступника директора департаменту охорони здоров’я ІФ ОДА Миколи Стовбана, ці апарати уже зносилися.

Депутат облради Олександр Левицький зауважив, що хотів би бачити фотофіксацію утилізації приладів, інвентарні номери, щоб бачити в якому стані апарати та чи співпадають номери.

«Я колись показував вам, як списували прилад в одному закладі, де не було номерів», – зазначив Левицький.

За словами Миколи Стовбана фотофіксація вимогами не передбачена, проте відмітив, що до сесії її нададуть. Члени комісії проголосували за це питання.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...