Юну прикарпатську красуню визнано «Кращою моделлю Європи»

З 29 квітня по 6 травня у Анталії (Туреччина) відбувався конкурс краси та таланту «Festival Model & Talent of World». У конкурсі брали участь...

З 29 квітня по 6 травня у Анталії (Туреччина) відбувався конкурс краси та таланту «Festival Model & Talent of World». У конкурсі брали участь представники 10 країн світу.

Україну представляли учениці ПЦ «Star Team» і Модельної школи «Ювента» Вікторія Адамчук (середня вікова категорія 9-10 років) і Анастастасія Рязанцева (старша вікова категорія 14-16 років). Вікторія здобула 1 місце у своїй віковій категорії і гран-прі за національний костюм. Анастастасія перемогла у конкурсі та отримала титул «Краща модель Європи».

Щодня відбувались змагання, які дівчата гідно пройшли, та достойно представили нашу країну. Окрім участі у конкурсі краси, Анастастасія Рязанцева брала участь у конкурсі талантів з піснею «Diamonds», яку підготувала зі своїм педагогом з вокалу, засновницею ПЦ «Star Team» Іриною Батюк. Своїм виступом дівчинка настільки вразила глядачів та журі, що її запросили виступити у прямому ефірі центрального телеканалу Туреччини.

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...