Руйнування перекриття з першого по четвертий поверх – наслідки обвалу у Коломийському коледжі. ФОТО

Кілька годин тому обвалився корпус Коломийського економіко-правового коледжу. За інформацією рятувальників, перед руйнуванням у приміщенні знаходилося зо два десятка людей. На щастя, обійшлося без жертв....

Кілька годин тому обвалився корпус Коломийського економіко-правового коледжу. За інформацією рятувальників, перед руйнуванням у приміщенні знаходилося зо два десятка людей. На щастя, обійшлося без жертв.

Нагадаємо, сьогодні, близько 14:00 год, у місті Коломия, по вулиці Богдана Хмельницького обвалився один із корпусів Коломийського економіко-правового коледжу.

Руйнування зазнало перекриття з першого по четвертий поверхи, а також обвалилася фасадна частина будівлі.

За повідомленням Управління ДСНС в Івано-Франківській області, на час початку руйнування, на першому поверсі, в приміщенні їдальні перебувало близько 20 чоловік, які адміністрацією закладу були виведені на вулицю. За попередньою інформацією, потерпілих немає.

В підрозділах Управління ДСНС в області оголошено сигнал «Збір Аварія». На місці події працює мобільно-оперативна група Управління ДСНС в області під керівництвом начальника Управління полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького.

До ліквідації завалу залучалися 14 одиниць техніки та 49 осіб.

 

 

Світлина від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

 

Світлина від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Категорії
Життя
Новини
Loading...