На Франківщині поліція затримала квартирного крадія

Правоохоронці встановили особу, причетну до вчинення трьох крадіжок в місті Калуші. Вартість викраденого майна оцінили у понад 20 тисяч гривень. Про це повідомляє ГУНП в Івано-Франківській...

Правоохоронці встановили особу, причетну до вчинення трьох крадіжок в місті Калуші. Вартість викраденого майна оцінили у понад 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє ГУНП в Івано-Франківській області.

У березні 34-річний потерпілий повідомив до поліції, що грабіжник проник в приміщення його квартири та вчинив крадіжку котла для опалення, чотирьох батарей, сушки для одягу, алюмінієвої драбини та кавоварки, інформує 

Наступного місяця за допомогою звернувся інший калушанин та повідомив про крадіжку з квартири пухової куртки та мобільного телефону. Ще один потерпілий заявив про крадіжку з під’їзду багатоповерхівки велосипеда.

Оперативні працівники встановили та затримали підозрюваного у вчиненні крадіжок. В його будинку виявили та вилучили викрадене майно потерпілих. Частину з краденого злодій встиг продати, а гроші витратити.

Лише півтора року тому, підозрюваний звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння подібних злочинів. Йому загрожує чергове покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...