Колеги військовослужбовця, якого спіймали на хабарі, сумніваються у його провині

Командира однієї з військових частин Прикарпаття відсторонено від виконання службових обов’язків на час проведення слідчих дій. Як повідомлялось раніше, вчора, у Коломиї було затримано...

Командира однієї з військових частин Прикарпаття відсторонено від виконання службових обов’язків на час проведення слідчих дій.

Як повідомлялось раніше, вчора, у Коломиї було затримано командир військової частини ЗСУ за одержання хабара у розмірі 10 тисяч гривень. Сьогодні у соцмережі, на офіційній сторінці 10-ї окремої гірськоштурмової бригади з’явилася інформація, що за фактом одержання неправомірної вигоди командуванням гірсько-штурмової бригади призначене службове розслідування.

Під час розслідування будуть з’ясовані усі обставини інциденту, а в разі доведення вини військовослужбовця позбавлять звання.

“В разі, якщо судом буде доведена вина військовослужбовця, він буде притягнутий до найсуворішого покарання та позбавлений військового звання. Негідникам не місце в лавах ЗСУ”, йдеться у дописі.

Хоча й зазначають, що сумніваються у вчиненні ним злочину, оскільки військовослужбовець з вересня 2014 року виконує бойові завданнях на непідконтрольній території. 

“Але враховуючи його відданість Батьківщини, те, що він з вересня 14 року виконує бойові завдання по захисту цілісності та недоторканості нашої Держави, на даний час виникає сумнів в наявності у останнього злочинного наміру щодо вимагання неправомірної вигоди”, заначається у дописі.

 
 

 
Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...