Студенти ПНУ матимуть можливість навчитися в Таджикистані за обміном

Прикарпатський національний університет розширив свої міжнародні зв’язки підписанням ще одного договору про співпрацю. 15 травня відповідну Угоду про співпрацю підписали під час зустрічі ректор...

Прикарпатський національний університет розширив свої міжнародні зв’язки підписанням ще одного договору про співпрацю.

15 травня відповідну Угоду про співпрацю підписали під час зустрічі ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда та професор Фінансово-економічного інституту Таджикистану Фахрідін Мірзоахметов, в якій також взяв участь доктор технічних наук, професор кафедри інформатики факультету математики та інформатики Любомир Петришин, інформує прес-служба ПНУ ім. В. Стефаника. 

Відповідно до Угоди обидва вищі навчальні заклади співпрацюватимуть, зокрема, в головних напрямках прикладних наукових досліджень, в рамках програми Erasmus+, щодо обміну студентами і т. п.

Ректор Ігор Цепенда розповів гостеві про міжнародну діяльність університету, його рейтинги, участь у реалізації проектів, міжнародних освітніх і наукових програмах, грантову роботу. Також звернув особливу увагу на магістерські програми подвійних дипломів, які реалізує університет спільно з провідними польськими університетами за 11 спеціальностями. У рамках цих програм студенти Прикарпатського національного університету мають можливість паралельно безкоштовно навчатися у вищих навчальних закладах Республіки Польща та отримати диплом магістра за такими спеціальностями, як “міжнародні відносини”, “політологія”, “археологія”, “фізичне виховання”, “початкова освіта”, “підприємництво”, “філософія”, “фізика”, “судова адміністрація”, “прикладна математика”, “інформатика в управлінні”.

Сьогодні Прикарпатський національний університет співпрацює з провідними вищими навчальними закладами Польщі, Латвії, Литви, Румунії, Білорусі, Азербайджану, Китаю, США, Туреччини та ряду інших країн. 

001

11

12

13

0022

Категорії
Новини
Новини
Loading...