З боржниками боротимуться радикально: у Франківьську через несплату деякі будинки можуть залишитись без світла

ПАТ “Прикарпатобленерго” попереджає про серйозні заходи. Будинкоуправління №1 Івано-Франківського КЕЧ району заборгувало за спожиту електроенергію близько 65 тисяч гривень. Станом на сьогодні загальна сума...

ПАТ “Прикарпатобленерго” попереджає про серйозні заходи.

Будинкоуправління №1 Івано-Франківського КЕЧ району заборгувало за спожиту електроенергію близько 65 тисяч гривень.

Станом на сьогодні загальна сума заборгованості становить 64,8 тис гривень, в тому числі: 14,9 тис. грн.. — заборгованість за лютий 2017 року, 27,4 тис. грн. — за березень та 22,5 тис. грн. — борги за квітень.  Про це пишуть Франківчани з посиланням на 0342 UA.

Якщо ситуація не зміниться найближчим часом, згідно з нормами чинного законодавства, енергетики будуть змушені припинити електропостачання боржника уже 22 травня.

Нагадаємо, що на балансі Будинкоуправління №1 Івано-Франківської КЕЧ району перебувають гуртожитки по вул. Коновальця, 72; вул. Коновальця,80; вул. Карпатської Січі, 5. Також компанія забезпечує освітлення сходових кліток будинків по вул. Чорновола, 150А, 150Б та 150В.

«Проблема з розрахунками за спожиту електроенергію цього споживача не є новою, – розповідає про ситуацію комерційний директор АТ «Прикарпаттяобленерго» Олег Дацко. – Протягом останніх років «БУ №1 Івано-Франківського КЕЧ району» систематично затримує оплату».

У енергокомпанії сподіваються, що боржник спільно з мешканцями знайде кошти та енергетикам не доведеться вдаватися до крайніх заходів — вимикати електропостачання будинків КЕЧ.

Категорії
Новини
Новини
Loading...