“Хабарник у вишиванці”: Арсен Аваков покепкував із посадовця, якого у Франківську затримали на хабарі

В Івано-Франківську День Вишиванки розпочався із затримання на хабарі посадовця Управління Держпраці. У поліції називають суму неправомірної вигоди у 18 тисяч гривень. Гроші фахівець відділу...

В Івано-Франківську День Вишиванки розпочався із затримання на хабарі посадовця Управління Держпраці. У поліції називають суму неправомірної вигоди у 18 тисяч гривень. Гроші фахівець відділу з питань експертиз умов праці одержав за видачу відповідного висновку.

Посадовця затримали працівники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Національної поліції та Івано-Франківської місцевої прокуратури. Він одержав від представника комерційної структури тисячу гривень та 500 доларів США хабара. Раніше задокументовано одержання ним 4-х тисяч гривень.

Під час слідства правоохоронці задокументували декілька фактів одержання фахівцем відділу з питань експертизи умов праці хабарів. Гроші він вимагав за підготовку та видачу висновку щодо можливості проведення робіт із підвищеною небезпекою на виробництві.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 ККУ (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання нправомірної вигоди службовою особою). 

Тим часом у соцмережі активно кепкують із самого посадовця. Мовляв, прийшов за хабарем у вишиванці. За загальному глуму долучився Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. 

“Уявляю собі .. вранці одягаючись на роботу, думав – заскочу спочатку хабар отримаю, а потім поїдемо в вишиванці батьківщину любити..”, – йдеться у повідомлення міністра. 

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...