Manhattan – твій стиль життя

Сучасний стиль loft з поєднанням концепцій Eco building та Smart City – таким створено для життя абсолютно новий район Manhattan. Тут подбали не тільки...

Сучасний стиль loft з поєднанням концепцій Eco building та Smart City – таким створено для життя абсолютно новий район Manhattan. Тут подбали не тільки про комфортне житло, але й про безпеку його мешканців, зручну інфраструктуру та найсучасніші технології.

 

Однією із вагомих особливостей Manhattan є квартири в форматі Smart, і не дарма, адже проаналізувавши різні типи людей та сімей, їх стиль життя, вимоги до комфорту і якості, архітектори та дизайнери компанії “Благо” розробили сучасне планування, яке максимально забезпечує зручність для мешканців нових домівок.

Купити в Івано-Франківську одно-, дво- та трикімнатні квартири, smart-квартири, таунхауси з окремим входом, можна просто зараз. І це все в форматі Smart, який забезпечує велику функціональність у звичайній площі, зручне зонування та суттєве заощадження коштів як на придбанні нової домівки, так і на її облаштуванні.

Компанія “Благо” потурбувалась про всі зручності нового району. На території Manhattan передбачено сучасні розважальні та спортивні майданчики з мультифункціональним спортивним полем, фітнес-центр з секторами для кросс-фіту та бігу, боксерський клуб, велодоріжки, територія двору має велику озеленену частину, а в пішохідній доступності – затишні парк, річка та озеро. Що ж стосується розвантаження двору від транспорту – передбачено окремий багаторівневий паркінг.

Особливість полягає у тому, що мешканці мають змогу заїжджати у багаторівневий паркінг з боку вулиці, не порушуючи при цьому затишок і безпеку мешканців комплексу. Для зручності молодих сімей та розваг найменших мешканців планується чудовий розвиваючий ігровий майданчик. А наближеність до Міського озера, річки Бистриця Солотвинська та центрального парку дають змогу щоденно влаштовувати сімейні прогулянки.

Район Manhattan спроектовано і втілюється за європейськими принципами, тому тут багато функціональності та новітніх технологій, які використовуються при будівництві. Це сучасний формат життя, що включає зручність та стиль, роботу і відпочинок, сервіс високого рівня.

Відділ продажу: (097)0714-000 Адреса офісу: м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 35 mymanhattan.com.ua

Категорії
Життя
Новини
Loading...