Шведи відкриють в Івано-Франківську школу для айтішників

В липні цього року в Івано-Франківську відкриється шведська школа  «Beetroot Academy», яка готує фахових спеціалістів для роботи в ІТ. ІТ-освіта – хороший інструмент для...

В липні цього року в Івано-Франківську відкриється шведська школа  «Beetroot Academy», яка готує фахових спеціалістів для роботи в ІТ.

ІТ-освіта – хороший інструмент для розвитку країни, людей, економіки. Ця сфера стрімко розвивається в Україні, але більшість осередків – у великих містах: Київ, Харків, Львів, Дніпро. Тому засновники школи Андреас Флодстрьом і Густав Хенман вирішили, розвивати ІТ у середніх містах. Перша школа запрацювала в Полтаві,  далі – Київ, Одеса, Чернігів, Краматорськ, Миколаїв, Маріуполь, Запоріжжя. Черговим містом став Івано-Франківськ.

Навчання  стартуватиме в липні і буде складатись з двох курсів Front-end і web-design. Всього в академії передбачено 4 курси – web design, front-end developer, wordpress woocommerce і back-end developer.

“Кожен курс триває чотири місяці. Заняття відбуваються тричі на тиждень. Усі вчителі – практики – розробники або дизайнери. Навчання відбувається у форматі перевернутого класу – теорія вдома, практика в класі. Це чотири місяці дуже інтенсивної роботи. Щоб успішно завершити навчання, студентам треба витрачати мінімум 20 годин на тиждень”, кажуть засновники школи.

Щоб потрапити в «Beetroot Academy», треба пройти конкурсний відбір. Майбутні студенти, можуть не мати досвіду роботи в ІТ,  але обов’язково цікавитись цією сферою.

Навчання в айті-школі не безкоштовне, в середньому по Україні курс коштує 500 доларів. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...